Alıntı:
Heartway Nickli Üyeden Alıntı
Yaaaahuu ne alem adamsın sesli güldüm vallahi...önce kızıyorsun sonra elestiriyorsunsonra ti ye alıyorsun en son kendine saydırıyorsun bunların hepsinide inceden yapıyorsun bravoooo çok güldüm Akşam Akşam özellikle takip ediyorum seni ....penceremin perdesini havalandiran rüzgar ))))good ..
|
Yaşadığımız hayat bile ahiretin yanında gazoz kapağı iken,yarını belli olmayan dünyada anlamsız sımsıkı tutunma çabamızı ve burda gördüklerimiz hatta kendi bedenimiz bile bi ilizyondan ibaretken deliye vurasım geliyor kendimi..yoksa sıçtık ? Güvendiğim
tabulara karlar yağdı..Karadenizde gemiler battı..yaşanacak yaşanıyor kaçılmaz bi son mevcut neden bunu en keyifli hale getirmeyelim ki
Geldiğim son noktayı söylimi ben sana ; Seneler önce siyah gölgelerden korkardım şimdi gece tek gözü açıp bakıyorum odada bi mesele hakkında konuşuyolar "böööööö" diye ben kalkıyorum
patlat kahkayı devam et..
He bunun yanında gel 2 dakika ağliyalım desen yaşadığım atmosferi bi saniye tefekkür ederim halimize bi bakarım,salya sümük ağlarım..Biz O nu hiç anlamadık,zannettik anlamadık..
Biraz kafayı kırmak lazım sanırım veya böyle daha kolay geliyor..İmtihan ağırdır ama deli halinden o kadar memnundur ki bi sonraki nöbete kadar deliyi oynamaya devam eder
Geldiğim son nokta mı ? Kurban olduğum bizi kendi için yaratmış,kendi yazıyor,kendi yönetiyor,kendi oynuyor hatta;her fiilimizin ardında O gizli..Bizde sadece izleyebildiğimiz müdahale dahi edemediğimiz bi filmi kendimiz çekip yönettiğimizi zannediyoruz,çok komiğiz o yüzden gülmeli belki halimize..
Bu sene içinde değişik olaylar zuhur edicek doğrusunu Allah bilir,biz ortalık karışmadan 2 dakika gülelim sonrası ciddi oluruz
he vakit gülme vaktimidir ? Yok bu tamamen benim gevşekliğim..Ne talebe olabildim,ne çırak olabildim,ne ihlaslı bi kul olabildim hatta 3 metre don lastiğinin bile bi vazifesi vardır..Ben benimkini bulamadım deliyim ayağına takılıyorum..Ver yansın yaratılış sebebimizi öğrenene kadar
Benim bunları konuşucak kimsem yok,halimi 2 hocamda anlıyor ses çıkartmıyolar bi haldir belki bu da
Allah sonumuzu hayır etsin