Alıntı:
Heartway Nickli Üyeden Alıntı
Bayağı ilginç bir konu ...yazayım da gündemde olsun cevapları takip edecem
|
Allah Razı Olsun
---------- Post added 21.05.19 at 14:29 ----------
Alıntı:
mustafa19 Nickli Üyeden Alıntı
kalp gözün aciksa ve sen bunu dillendirirsen olay biter...bizzat tecrübe edilmisti...ayrica sen kalp gözünü helal yoldan acmamissin... kalp gözü zikirle acan insanlarda asla hicbir varlik ona yaklasamaz.. ve görünmez ..göründügü anda helak olur yanar biter gider... sen havvas üzre actigin icin varliklar gözüküyor... benim tavsiyem hergün gece 8 rekat teheccüd namazi kil... her rekatta Kullillahümme ayetini oku...ali imran 25-26 ayetini 1 rekatta oku 2 rekatta 3 ihlas oku.. theccüd bittiginde 1000 ihlas oku..ve peygamberimize hediye et... bunu hic aksatmadan hergece yap ...gör bak neler oluoyr.. asla ve katta hicbir sey sana gözükmez.. kalpgözün öyle bir acilirki aklin hayalin kacar... benim tecrübem bizzat yasadigim bunu yaptigimda benim canim biseyy cekse misal yemek icin evde hic olmayan bisey sadece aklimdan gecirirdim .. bi bakardim esim o istedigim seyden almis gelmis yemegini yapmis önüme koymus..böyle defalarca oldu... bende birgün dayanamayip esime bu konuyu actim .. dedimki seninmi kalp gözün acik benimmmi ben ne zaman bisey istesem sen o seyi kesinlikle yapip önüme getiriyorsun.. sadece yemek konusunda degil her konuda bunu 100 lerce kez yasadim... bu olayi esime actiktan sonra hersey bitti .. artik olmuyor ..ayrica dualarim jet hiziyla kabul oluyordu ... umre gitmek icin dua ettim namazdan kalktiktan sonra esime dedimki ben bu sene umreye gitcem inanmadi.. 2 ay sonra ümreye gittim..hemde okadar paranin 2 ay icinde bulunmasi imkansizken para kendi ayagiyla geldi...ne alacagim vardi ne akrabamdan nede baska bir sebeple bi sekilde para gelip beni buldu ... daha cok sey var anlatmakla bitmez ama ...ben bu isi aciga verdigimde bitti gitti ..sakin böyle bisey oluyorsa kimseyle paylasmayin..ve kendinizede kibir yapmayin mütevazi olun..ben cok mütevaziydimki kendimden degil hep bu isi esimden bilirdim...kendi kendime derdim ne mubarek kadin ben ne istesem 1 saat icinde önüme getiriyor...zaten ben esimden bildigim icin bu sirri desifre ettim...ben kendimden sanmiyordum ... neyse sonucta tecrubeyle sabit ...muhakkak birgün yine acilcak... halen daha devam ediyorum...
|
Yaptıgım Hiçbir Şeyde Haram Yoktur Ayrıca Anlattıklarınıza Göre Siz Daha Önceden Birşeyler yaşamışsınız ama Sanmıyorum Ki Bunun Kalp Gözü İle Alakalı Oldugunu Konuma Zaman Ayırıp Yazdıgınız İçin Size Teşekkür Ederim Selametle