LÜTFEN SONUNA KADAR OKU!!
Kardeşim bak şunu söyliyim sana forumda yeniyim ama havas konularıyla metafizikle ortalama 8 yıldır içli dışlıyım ve burda yazamayacağım pek çok şeyide yapabilirim. Gizli saklı şeyleri cinlerden öğrenebilirsin orası tamam eyvallah ama ilişkine onları alet edersen asıl büyük mesele çıkılmaz işler orda başlar. Bana sorucak olursan al karşına içinde ne varsa tak tak tak eşinin yüzüne say sor ya. Benim kuşkularım bunlar bana açıklama yap ikna et beni de. Cin konusuna tekrar gelicek olursak müslüman cinler bu isteğini hayırlı değilse hiç bir şekilde yerine getirmezler sana söylemezler ha sulfiler yani kafirler sana söyler. Lakin! çoğunlukla yalan konuşurlar. Hadi diyelim kalktı sana karın seni aldatıyor dedi sende gittin öldürdün yada boşadın. Eee sonra? o sulfi cinin yalanına kanmış olucaksın bu sefer. Bu yolar yuva yıkar kardeşim o acizlerden medet umacak hale gelmeyin rabbinize el açın. Telefon konusuna gelirsek şüphe duyuyosan aylık 100 200 tlye casus yazılımlar var telefonuna yükle bilgiler sana gelir anlarsın neyin ne olduğunu çok basit araştır bulursun konuşmalarını dahi dinlersin. Allaha emanet olun.
|