Alıntı:
TiryakiyimBen Nickli Üyeden Alıntı
Tecrübemi paylastigimdan beri hiç bir şekilde rüya görmemeye başladım ne yapmalıyım? @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Önce dua et pişmanlığını belirt..Allah birşey gösteriyorsa o ikiniz arasında kalmalı hocan veya mürşidin dışında anlatmamalısın.kimseye sen rüyanı tecrübeni gel havasokuluna yaz demedi kimsenin senden böyle bi beklentisi yoktu..Sırrını kirlettin..kıymetini anlaman ve bir daha yapmaman için belki doğrusu aylarca dua etmen sonra uygulaman daha doğru ben o şekilde anladım kıymetini ama doğrusunu yine Allah bilir ben sana yöntemi anlatayım yine pişmanlığını ve samimi duana icabet edip yapacağın ameli kabul edecekte şüphesiz O dur..İşlem bellidir fakat ben uyguladım rüyalar açılacak diye düşünme,içinde bi ümitle uygula..Allah inşaAllah kabul eder nazarıyla amel et..
Sabah namazını kıl tesbihat dua vs ne yapıyorsan yap ama yerinden kalkma..Sağ elini kalbinin üzerine koy ; Allahım sırlımı kirlettim pişmanım ve hatamın farkındayım sen sırrımı temizle bende bir daha bana gösterdiklerini kimseye anlatmiyacağıma söz veriyorum diye bi biatta bulun..Sağ el kalbin üzerinde "Ya Fettah" zikret sınırsız sen zaten hangi vakit ne olduğunu anlarsın..Aceleci olma sağ elinden çıkan enerji kalbindeki bütün kirlenmiş sırları temizlediğini hayal ederek zikret gözlerin kapalı başın önde olsun..