12.05.19, 16:14
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Gezgin Nickli Üyeden Alıntı
Selamun Aleykum Dostlar,
Ben 4-5 ay once ruhen ve kalben huzursuz hissettigim bir donemden geciyordum, kalbimdeki bu sikintilardan kurtulmak icin namazlarin sunnetleri ve farzlari arasinda zikr cekmeye basladim, esma ve erbain idrissiye cekiyordum bolca...
Ozellikle yatsinin 4 rekatlik farzi ile 2 rekatlik son sunneti arasinda 41 kez 17.esmayi, sabah namazinin 2 rekatlik sunneti ve farzi arasinda ise 27 kez 6. esmayi cekiyordum...
sonrasinda islerin tehlikeli bir boyuta ulastigini anladim, birkac kez namaz sirasinda sirtimin yandigini hissettim,en ilginci gece odama gelen yesil isik suzmesi oldu, yatakta gece sirtustu yatiyorken kafami yukari kaldirdigimda tepemde dolasan yesil bir isik dalgasi olusuyor,bazi geceler ise odamin duvarinda gezinen yesil bir isik noktasi goruyorum,genelde yatagimin caprazinda duvarda cok hafif neredeyse hareket etmiyormus gibi geziniyor... cok degisik ve gercekci ruyalar gormeye basladim...
Sonrasinda korktum ve zikr cekmeyi birakmak zorunda kaldim,sadece namaza devam ediyorum fakat bu varliktan kurtulamadim, bu bir cin midir huddam midir ne oldugunu bilmiyorum....İsin ilginc yani benden ne istedigini de bilmiyorum, bir diyalog ya da iletisimimiz olmadi...suan ne yapmam gerektigini bilmiyorum, islami bilgisi yuksek bir kac zata danistim, "emeklemeden kosmaya kalkismissin,manevi tokat yemissin" gibisinden cevap verdiler ama cevap beni tatmin etmedi...Birara ciddi anlamda baska bir varligi davet ederek mevcut varligin amacini ogrenmek gibi sapkin dusunceler bile olustu zihnimde, bazen de varlikla yuzlesmek icin direk iletisim talebinde bulunmak fikri gecti zihnimden..fakat yapmadim, icimden bir ses yapmamam gerektigini soyledi..suan hayatimda ve evimde bir cok metafizik seylere sahit olmama ragmen herseyi gormezden geliyorum, bazen susmak gormezden gelmek en hayirlisidir...
Bu varlik sufli bir varlik olsaydi bana zarar verirdi diye dusunuyorum, ulvi bir varlik olduguna inaniyorum...ama hicbir sekilde benden ne istedigini de anlamis degilim, icki icmiyorum,zina yapmiyorum,kotu bir aliskanligim yok, sadece zikirden dolayi ulvi bir varlik bir insana kafayi takabiliyor...
Bu deneyimi burada paylasiyorum,kafaniza gore keyfe keder zikre baslamayin...cunku buradaki bircok genc arkadas bu islerin ne kadar tehlikeli boyutlara gidebileceginin malesef farkinda degil, onlara oyun gibi geliyor...Allah sonumuzu hayir etsin...
|
Üstad sen esmai idrisiyenin birde duası var onu okudun mu
|