Alıntı:
Memo Nickli Üyeden Alıntı
Çok eyvallah kardeşim daha yeni ce yaşadığım olay birbirmizi yatak ta baya kavga eder gibi bogustuk o benim ellerimi tuttu yo ben onun yüzüne üfleyip ce kaçıyo sabaha kadar böyle devam etti şimdi kurân koydum başıma rahatım biraz daha uyuyacam zaten uykudan bişey anlamiyorumda kormuyorumda artık ben artık merak etmeye başladım intikam peşine düştüm bunu yalamak istiyorum saçma gelecek ama yakalayip bana yaptıklarının hesabını sormak istiyorum
|
Hemen intikam peşine düşme daha niye musallat olduğunu bile bilmiyoruz belki de sen ona farkında olmadan zarar verdin o da sana bunun hesabını soruyor da olabilir hazır aklıma gelmişken bunu da söyliyim derince bi tasa biraz sirke bir avuç kadar kaya tuzu ve alabildiğince su doldur 2-3günde bir gusul abdesti al banyodan çıkmadan bu suyu niyet edip başından aşağı dök durulanmadan çık ilk bir kaç saniye gözün açma çünkü sirke ile tuz gözünü yakabilir saçında biraz kaya tuzu kalabilir saçını kurularken temizle gerçi kalsa da bi zararî yoktur banyoda da çok uzun kalma gece duşa girme bu uygulama onun senin auranda bıraktığı negatif enerjiyi temizler merak etme bütün gün sirke kokmazsın sirkenin kokusu 5-10dk kalıp sonra gidiyor