Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Çözüm bulabildin mi kardeşlik ? Yok.
Defalarca tecrübe ettim şunu uygula ? Yook..
Allah yolunu hayır etsin..
|
Ben cinnilerle tanıştığım da 3-4 yaşındaydım. Zamanın da, namaz kılmayız, zamanın da şükretmeyiz sonra başımız sıkıştığın da secde, dua. Allah ile kul ilişkisi bu değildir, çözüm bellidir. Hiç bir cin sebebsiz gelmez, kendisine sorsun bakalım musallatlı beyefendi ne yapmışta gelmiş ? ifritleri kızdıracak ne yaptı.? Oturduğumuz yerden konuşmak kolay, çoğumuzun hocası, tanıdığı, mürşidi var. Hocaya, mürşide, tanıdığa güvenebiliriz ama tek güvencemiz Allahtır. Musallatlı beyefendi Allahtan korksaydı, Allaha güvenseydi, Allahın sadece kendine kulluk etsin diye yarattığı cinnilerin, kötü olanlarının sadece cehennem ateşine odun olacağını bilip inansaydı bu olaylar ona vız gelirdi zaten. Bu halinede şükretmesi gerekir ve şükretmemiz gerekir. Cinni vucuda nufuz edip beynede oturabilirdi, bayılmasına, sara ve epilepsi krizleri geçirmesine sebeb olabilirdi. Ya büyüyle geldi bu ifrit yada farklı metodlar ile.
*
Çözüm Allaha tevekkül ve bu acizlerden korktuğu için tevbe etmektir. Bol bol Kur-an okunmalı ve eve ayetel kursi asıp bol bol defne yaprağı yakmakdır. Hiç yokdan iyidir vesselam.