kitabın ismi abdulkadir geylani hz kitabın ismi . abdulkadir geylaninin hikayelerini anlatıyor
pazar günü sehir dısına cıkarsam kitabı satın alabilirim . sana yada forumda paylasabilirim insALLAH . koku yakman gerek . ben adaçayı yakmıstım . güzel koku bulamadım cok aradım bende adacayı yakmıstım .
sabret furkan .
dilenci derken bile dilenci deme onlara . ihtiyac sahibi de . kalbe insan engel olamıyor . aklın kibirlenme diyor ama kalbe söz geciremiyorsun büyük para verince seytan dürtüyor sen cok güzel bir is yaptın diyor büyükleniyorsun .
o yüzden sadakaları güvendigin birine ver . o dagıtsın . ve ihtiyac sahipleri olsun
adını sorarlarsa abdullah desin arkadasın . yalan söylemis olmaz abdullah demek ALLAHın kulu demek
kibirlenmiyorum diyorsun . ama rüzgar estirmek istiyorsun bu kibir deil mi .
zerre kibirlenmemen gerek . bak cok önemli gerekirse 1 lira ver 11 kisiye 1er lira . az para verki büyüklenme .
sadakalar cok önemli . sadakaları vermesssen yardım gelmez . ben seni düsündügüm icin yazıyorum bunları . işlerim var ama sana deger verdim . lütfen sözlerimi dikkatlice oku . tüm forum sana deger verdi . artık söz dinle