Alıntı:
Poine Nickli Üyeden Alıntı
Bunun bir kaç sebebi var.yanlış okuma ve enerji uyuşmazlığı.
bir kimse de sağ enerji hakim ise vedud isminin tehsirin ulaşabilir.değil ise vedud isminden zarar görür.elvedud diye okur çok kişi böyle okunduğunda kişide hangi enerji hakim olursa olsun bir çeşit sevgiye ulaşır.benim bahsettiğim insanlar tarafından sevilmektir.bir sevgiye ve iç çoşkusuna erişir fakat aslında istediği bu değildir.bu merihin tehsiriyle meydana gelen bir muhabbettir.yeşil gözlü ve kahverengi gözlü inanların sevgisini kazanır buda istenen değildir.ismi sadece vedud diyerek okumak gerekirki istenen sevgi aslında budur.buda insanda mutlaka sağ enerjini hakim olmasını gerektiri.çok insanda zaten bu hakimdir.kamer gecelerinde çok daha etkisi görülür cuma gecesi pazartesi günü.bir kimsede sağ enerji hakim değilse enerjileride kurcalamak istemiyorsa ya vedud desin .yusufun sevilmesine yakın sevilir.erkekler için uygundurüstelik zararıda yok.sonuçta 3 ay sonra allahın izni ile basiret gözünü de açar.bunu için her vakit okumak lazımdır
|
.. emeğinize sağlık ya vedud olarak okuyorum ben devamında birde ya beduh diye söylüyorum sakıncası yoktur inş