Alıntı:
Janem01 Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı akşamlar arkadaşlar geçen hafta bugün kilide Arabi ayın ilk perşembe si diye 41 Ayetel kürsi okumak istedim akşam üstü kilit almak için evden çıktım biraz yürüdüm ayağım bir demire çarptı havaya uçup düştüm sağ elimde 10 a yakın kırık var ameliyatlı yatıyorum bir haftadır bu bana bir uyarımıydı okuma diye yoksa tesadüfmüydü ne dersiniz
|
Bu hadiseden bi kaç gün önce "Allahım günahlarımı affeyle veya benim için en hayırlısını nasip eyle" dediysen çok normal
Çok sevdiğim özel tasarım bi yüzüğüm var ilk taktığım gün üzerimdeki diğer herşeyi çıkarttım saatler süren azametler okudum yüzüğü taktım parmağa..Başladım şuursuzca dualar etmeye inan niye öyle dualar ettim bende bilmiyorum,var bi deli hali sanırım..Allahım bu dünyada işlediğim ve işliyeceğim ne kadar günahım varsa hepsinin kefaretini bu dünyada yaşat ahirete bişey bırakma... diye böyle yakarış içerisinde dua ediyorum
Ertesi gün hayatımda 2. defa merdivenden bi düştüm nefes alamadım renk falan gitti
Bazen bişeyler isteriz dileriz ama her zaman istediğimiz şekilde karşımıza çıkmaz o
Samimi dualar içine girdiğin vakit cevaplar gelir istesende istemesende sevsende sevmesende
Her tarafı yine rahmettir biz şer kısmını görürüz dünyalık gözlerle..
Allah istemeyince yaprak düşmüyor ama Allah'ın haberi olmadan kendi yarattığı bi mahkulat sana zarar mı verecek ?
Yok bu işte bi hikmet var bence..Biraz tefekkür et bulacaksın..Ettiğin dualarda ara bunun cevabını ve şuanına elhamdulillah! de..Bu haldeykende yine duaya sarıl insanlardan dua bekleme şuanda senin bizlere dua etmen gereken vakittir..Hastalıkta değişik bi sır vardır iyi ki yaşamışsın kardeşlik..