Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Okutmamak için ben elimden geleni yapıyom sende MaAşallah
Ebcedini verip,yazılıp taşınacak olan, zikir usülünü ve 40 gün müddetçe riyazat usülünü anlatıp "ama okuma sen bunu he.." yapimi bende
Bırak kehf suresi kalsın o
|
Ciddi anlamda araştıranlar, yapmak isteyenler için doğrusunu yazmak istedim kardeşlik, hem ebcedini vermedim, usulünü vermedim
Zaten bu konu ayrıntılarıyla forumda var, internette de var bu sebeple sorun olacağını düşünmedim.
Yine uyarıda bulunalım, yapmak isteyenler bütün risklerini iyice araştırsın binlerce kez düşünüp öyle yapsınlar bilinçli olarak.
Hocam bu ayet keşfi açmak için, kalp gözünü açmak içindir yazıyor. Bu bilgi yanlış mı? Sen kalp gözünü açmaz 3. gözü açar yazmışsın. Kalp gözü ve 3. Göz birbirine çok benziyor çoğu zaman birbirine karıştırılıyor, ayrıldıkları noktalar neler, 3. Göz açılınca neler görüyoruz, kalp gözü açılınca neler görüyoruz? Basiret gözü nedir? Bu konuya örneklerle açıklık getirirsen çok memnun olurum.
Kalp gözü açılınca dünya hayatımıza olumlu etkisi olur mu, mesela ruhani haller ortaya çıkar mı? Tıbben tedavisi mümkün olmayan hastalıkları iyileştirebilir miyiz? Manevi ameliyat, biyokinezi gibi yetenekleri kullanabilir miyiz? İsteklerimizin gerçekleşmesi, işimizde başarı gibi hayatımızı olumlu yönde değiştirebilir miyiz? Bu bahsettiklerim 3. Göz açılınca yapılabilir mi? Ya da bunlar için yapabileceğimiz neler var?
Gerek yukarıda ki konular hakkında gerekse istediğimiz ilimleri öğrenme konusunda üst boyutlardan bilgi alabilir miyiz?
Kalp gözü açma yolunda insan çok sıkıntılar çeker, belalara maruz kalır, götürdükleri getirdiklerinden çok daha fazladır deniyor bunlar doğru mu? Sıkıntı ve bela derken manevi ruhsal anlamda sıkıntılar ve belalar mı kastediliyor yoksa hastalık, kaza geçirme, sevdiklerine zarar gelmesi gibi durumlar mı söz konusu?