Alıntı:
Memo Nickli Üyeden Alıntı
Selamın aleyküm hocam Ben samed 31 yaşında evli biriyim Size başımdan geçen olayları anlatıyım. İlk uykuda yanımda bardak kırılmalarıyla başladı uyanıyorum hiç birşey yok yatagımdan kalıyorum fakat yatagımdan uzaklaşınca vücudum da acayip bir ağrı birde bakıyorum yatağıma ben uyuyorum hala ama uzaklasınca yataktan rüyada da olsa çok felaket bi ağrı oluyor. karabasan denilen olayı yaşıyorum sıkça tam uykuya dalacagım dışardan bir köpek sesi ve geldiğini hissediyorum uğraşıyorum tabiki dua ayet el kürsü okuyorum benle beraber kalın bir ses tekrar ediyor şimdiye gelelim hocam sabahvakitlerini göbeğime aniden bir tırnak batmasıyla gözümü actımki bana bakan elleri uzun agızı büyük kafası kapalı gözleri sarı renkli yeşile çalan biri bakıyor derisi köşe ve kırışık yaşlı insanların derisi gibi geçen uyurken yine nasıl desem önce enerjimi alıyo yani bana yaklaştığını bende onla uğraşırken bir ses ama hocam ağız a alınmayacak küfürler bana neyse tam dalacagım uykuya baş parmağımın üstüne tırnagıyla biri hızlıca vuruyo öyle uyandırmalar en son günlerde benle konuşmaya calışıyo fakat ben ürktügümden onun ne dedigini yarım yamalak duyuyorum ve sanki paraziti bir sesle kaçır kuçur neyse hocam böyle farklı farklı şeyler yatagımı sallıyor bana rüzgarlı bir ortam da hissi veriyor geçen bana bir işim fısıldadı ismi unuttum ama öğün ismi google yazdım
Eski mısır tanrısı mış hiç duymadığı isim hocam uykularımalak bullak oldu ben kendimden geçtim benim iki çocuğum var biri kız biri oglan ellerinden öper daha biri 6 yaşında biri 7 yaşında allah rızası için sizden yardım istiyorum allah emanet olun.yaşadıklarımı bir kadın yaşasın kafayı yer ben alıştım fakat günden güne artıyor .daha burda söylemedim çok şey var ..
|
Hepsini okumadım yazının ama @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nün dediklerini yao kardeşim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abiye sor sana yardımcı olur... Rabbim yar yardımcınız olsun inşaallah zor biliyorum atlatırsın burada çok dost var senin elinden tutacak 50 mesaj at sınırı geç ozel mesaj hakkın dogacak