Alıntı:
Xerto Nickli Üyeden Alıntı
7 gün Allah'ü Tealanın rızası için halvet bir yerde riyazetli oruç tut.bu ismi şerifi her namaz ardından 1060 defa oku 7. gün halvetten çık Allahü tealanın kudreti ile her gün 7 tane altın gelir.Bu altınları ya cebine koyarlar,ya yastıgının altına yada önüne koyuverirler.okunacak isim. YA HAFİ
Kaynak: Kibrit-i Ahmer
|
Yorumu gönderen: Ebru, 09.06.2016, 11:19:
Geçen sene o güne kadar kılamadığım namazlarımı kılıp Allahıma namaz borçlarımı vermek için hesap ettim 2.5 senelik bir namaz borcum vardı fakat ben 5 senelik hesaplayim fazla kılayım dedim hesaplarım sonucunda günlük kılmam gereken namazlarıma riayet ederek planlarima uygun hareket edersem eğer birkaç ay gece gündüz kılmak gerekiyordu işten ayrilmistim parama baktım ve dedim ki bu para ile namazlarimin borcunu ödeyemem işe girmek zorunda kalırım ama aç kalırım su icerim bu namazlar evden çıkmadan kılınacak dedim. .Allahımdan güç istedim 2.5 yılı 5 yıl olsun dedim geri 2.5 yillikda yapamam neyse param azaldı namazlarımı kilmam gerekiyor iş teklifleri geliyor hemde çok yüksek ücretler kabul etmiyorum arkadaşlarım kızıyor namaz kilacam diyorum bu borç bitecek ben borç sevmiyorum dedigimde işe gir eve girince kılarsin diyorlar ben ne zaman öleceğimi bilmiyorum bitecek diyorum ama para da bitiyor her akşam yatarken Allahim aç kalırım ama borcumu sana ödemek istiyorum nasip et diye dua ediyorum ben aç kalmaya razıyım sen bana güç ver sadece diyorum kimseyle görüşmüyorum ödemeler geliyir para bitiyor bir sonraki ay ise ne yapacam ben diye cüzdanı koyduğum yerden aldığımda Allah Allah diye şaşırdım bu cüzdan neden bu kadar kabarık ve cüzdanı açamıyorum sadece bakıyorum olması gereken para o kadar olamaz ince olmalı cüzdanı açtığım da içinde 20 milyar parayı görünce olduğum yerde diz çöküp 1 saat ağladım. ..açık olun kapalı olun dövmeli olun piercingli olun benim dışarda inançsız sanılan bir tipim var dövmeler piercingler saclar kazitilmis özellikle söylüyorum ki ne olursanız olun namazlarinizi bırakmayın..sadece 2.5 yıl kilamadim içime dert olmuştu ve rahat rahat kıldım bitirdim kılarsam zamanında bitirirsem diye adadigim adaklarimi okudum üzerimden yük kalktı birde evde oturup keyfime baktım o parayla dinlendim üstelik . ..Allahım bana baktı çok şükür hiziri gönderdi ben görmedim ama bunu yaşadım. ..arkadaşlarım yahu sen nasıl geçiniyorsun dediklerinde anlatmadım taki geçen Mayıs ayında bunu anlatttigimda şoka girdiler niyetleriniz temiz olsun kalbiniz pak dİş görünümünüz ne olursa olsun namazlarinizi kılın
bir sitede gördüğüm bu yaşanmış hikayeyi buraya alıntıladım.umarım okuyanlar bir yorum yaparlar.