Şu günlerde bunla uğraşıyorum çok zor ağrılı uyutmaz yutkunamazsiniz nefes alamazsınız Rabbım yardımcımız olsun bir kere kendim çare buldum oda şöyle sırt üstü yatın başınızın altında bir yastik olsun aç karnına sabah elinizle göbek deliginizn ustunden bastırarak çevresine doğru yavaş yavaş gezin kalp atışı gibi bir şey gelecek elinize onun yerini bulun sonra yavaş yavaş bastırarak hiç elinizi çekmeden göbek dediğinizi tam altina doğru getirin sonra yanınıza aldığınız ekmekten bir iki lokma yiyin beş dk bekleyin ve kalkın. Bugün benim kalp atışı gibi olanses kaburgalarımın birleştiği kısımda idi oradan göbek deliğine indirdi komsum, şükür daha iyiyim bir iki gün daha ağrı çekebilirim ama inşallah oldu. Birdebenim bu çok olmuş malum ülkemizin durumu stres ve üzüntü yapti korku yapti ondan ansızın korkmalar arttı.birkere kendim yaptım o yeni idi kendim aynı şekilde bastırarak bastıra buldum çay tabağı kapattım basarak sonrada sardım ama sarmak için önceden belinizin altina bir şarkı koyun yanınızda tabak ya da kase olsun kaydirmadan bağlayın sıkıca. Gene uzanın beş dk kalkmadan iki lokma ekmek yiyin
|