Alıntı:
Lil bin Ali Nickli Üyeden Alıntı
bir anda olmaz ki .
ALLAH ne diyor biz dilersek derece derece yükseltirirz
önce tövbe et . herseye . bilerek veya bilmeyerek yaptıgım hatalardan pismanım de . berat kandilini kacırma 19 nisan gecesi . günahların affedildigi gün . 1 e 20 bin veriyor deniliyor .
o gün gelene kadar caba göster . ve kendine mürsit yani yol gösteren ara . bulamıyorsan bir büyügü düsün ALLAH dostlarından kalben ona baglan .
ilk baslarda normal zikir cek . dilinle sonra dilini damagına yapıstırıp kalp zikri cek ama bir anda cok cekme vücud alıssın .
ALLAHa ulasmayı iste . ve gönlünden dünyayı cıkarmayı dene biliyorum cok zor ama ben deneniyorum mesela . kalbten cıkarmak cok zor ama aklım cıkar diyor . bende affedileyim ki ibadetlerden zevk alayım diyorum . berat kandilini bekliyorum ve güne kadar cabalayayım diyorum . insanlarla iyi olayım diyorum . hatalarımı düzelteyim diyorum . hata yaparız insanız . ALLAH siz hata yapmayan bir topluluk olsaydınız siizi yok eder hata yapan bir topluluk yaratırdım demis @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizle konusmak isterdim bende sizin gibiyim
|
Allah razı olsun sizin gibi tevazü sahibi biriyle tanışmak istedim bende ama site kuralları buna engel olmuş ne yazıkki.