Ey Allahın aciz ve biçare kulu,cinlerden korkarsın kainatın sahibi Allahtan korkmazsın..
- ama benim niyetim güzel ..
Cehennemdeki zebanilerle konuşma - diyaloglar yaşanacakmış aramızda..hayal ediyorumda ; - Ama benim niyetim güzeldi... dediğinizi
Cevap geliyor ; yerim senin niyetini geç sen şöyle geç..Allahtan başkasından meded umum hocaya gidip gizli ve açık şirke düşmeyi mi konuşalım..Kul hakkına girmeyi mi ?
Karşındakinin yüzüne açık açık büyü yaptırıyorum hakkını helal ediyormusun diye sor ediyorum derse başla işleme..
Küçük pencereden baktığında belki kendi dünyanın yandığını düşünüyosun onsuz olmaz diyorsun ama ahiret var kardeşim..senin dünyan yanarken saçını tarayanlar şuanda gülüyor sana parmakta oynatıyolar seni,yapma ahiretini yakma..
Ya Evvel Ya Ahir Ya Habir Ya Basir sen şuanda şahit ol ki ; Ben bu kardeşime yaptığı amelin neticesini ve sonucunu tebliğ ettim..Bundan sonra yapacağı veya tövbe edip yapmayacağı ameli tamamen kendi iradesiyle gerçekleştirecektir..
.