hocam rüyamda bıyıklı sakallı 35-40 yasları arasında bırısı gelıyor benı yatakdan kaldırmaya calısyor tabi bende kalkmıyorum bogazıma sarılıyor bende ona karşılık veriyorum sureler dular okuyorum hıcc bırsey olmuyor ona vurmak ıstıyorum tam vuracakken yanımda cocougumun uydugunu hatırlıyorum ruyanın ıcınde vuramıyorum gece saat 02.00 den basladı gece saat 04.30 kadar aynı ruylara uyanıyorum gozumu acıyorum tekrar uykuya dalıyorum aynı rüyaya kaldığım yerden devam ediyorum anlamadım bi anlamda veremedim
---------- Post added 14.04.19 at 16:11 ----------
hocam rüyamda bıyıklı sakallı 35-40 yasları arasında bırısı gelıyor benı yatakdan kaldırmaya calısyor tabi bende kalkmıyorum bogazıma sarılıyor bende ona karşılık veriyorum sureler dular okuyorum hıcc bırsey olmuyor ona vurmak ıstıyorum tam vuracakken yanımda cocougumun uydugunu hatırlıyorum ruyanın ıcınde vuramıyorum gece saat 02.00 den basladı gece saat 04.30 kadar aynı ruylara uyanıyorum gozumu acıyorum tekrar uykuya dalıyorum aynı rüyaya kaldığım yerden devam ediyorum anlamadım bi anlamda veremedim[/QUOTE]
|