Selamünaleyküm arkadaşlar
2017 yılında bir rüya görmüştüm
Rüyamda siyah uzun tek parça elbise giymiş çarşaf gibi bir varlık bir insana bir maşrafa ile su dolduruyordu insanı göremedim puslu bir rüyaydı ama cini gördüm cin maşrafaya dokunmuyordu sadece el hareketi ile maşrafa kalkıp bardağın içine su dolduruyordu
Yan taraftan yüzünü göremediğim kişi bana dedi ki seçilmişlerden olmak istemez misin diye sordu
Bende alakasız bir cevapla biliyordum cinlerin insanlara hizmet ettiğini dedim
Burda rüya bitiyor
Ertesi gün rüyamda
Bir gece vakti açık arkandayım sadece ay ışığı var
Başı açık insan şeklinde dişi cin bir ağacın yanında bana doğru gelmek istiyor ama her geldiğinde görünmez bir kalkana çarpıp geri gidiyor her seferinde yapıp sinir oluyor her yaptığında mavi enerji çıkıyor
Bu rüyalar ne anlama geliyor
----------------------------------------
Neptuns
----------------------------------------
Selamünaleyküm arkadaşlar
2017 yılında bir rüya görmüştüm
Rüyamda siyah uzun tek parça elbise giymiş çarşaf gibi bir varlık bir insana bir maşrafa ile su dolduruyordu insanı göremedim puslu bir rüyaydı ama cini gördüm cin maşrafaya dokunmuyordu sadece el hareketi ile maşrafa kalkıp bardağın içine su dolduruyordu
Yan taraftan yüzünü göremediğim kişi bana dedi ki seçilmişlerden olmak istemez misin diye sordu
Bende alakasız bir cevapla biliyordum cinlerin insanlara hizmet ettiğini dedim
Burda rüya bitiyor
Ertesi gün rüyamda
Bir gece vakti açık alandayım sadece ay ışığı var
Başı açık insan şeklinde dişi cin bir ağacın yanında bana doğru gelmek istiyor ama her geldiğinde görünmez bir kalkana çarpıp geri gidiyor her seferinde yapıp sinir oluyor her yaptığında mavi enerji çıkıyor
Bu rüyalar ne anlama geliyor
|