70 YILDIR YEMEK YEMEDEN YAŞIYOR ; PRAHLAD JANİ
8 yaşında bir tanrıça tarafından kutsandığını ve o tarihten beri hiç bir şey yemeden içmeden yaşadığını söyleyen Hintli Yogi Prahlad Jani, hayatını bir tapınakta sadece meditasyon yaparak ve oturarak geçiriyor . 8 yaşında ilahi bir güç tarafından kutsandığını ve o zamandan beri böyle yaşadığını söyleyen Jani , yemeğe ihtiyaç
duymadığını ve bu şekilde yaşamasının sırrını ise damağında bulunan deliğe borçlu olduğunu iddia ediyor . Neyle beslendiği sorulduğunda da Tanrı Anba ‘nın desteği ve pranayla ( bir çeşit yaşam enerjisi ) beslenerek hayatta kaldığını söylüyor.
Durumunu merak eden doktorlar tarafından gözlem altına alınan Jani, iki hafta tutulduğu hastahane de dediği gibi hiç bir şey yememiş ve yapılan test sonuçları vücut mekanizmasının normal bir İnsanın ki gibi olduğunu göstermiş .
Hiç bir şey yemeden içmeden yaşayan insanlar “ ototrof” olarak adlandırılıyor. Bir Rus ototrof olan İrina Novazhilova canlıların ototrof ve heterotrof olarak ikiye ayrıldığını , fotosentez yapan bitkilerin büyük kısmının ototrof grubuna girdiğini ve yemek yemeden yaşayan insanların bitkilere daha yakın olduğunu ifade ediyor .
Ben pek inanmadım hatta hiç inanmadım, mümkün değil.