Alıntı:
Kaja123 Nickli Üyeden Alıntı
Soralım o halde ozel msj bir ton yazıyorum gitmiyor minik cümleler ulaşıyor sadece bakım yapıldı kirmizi pamukla sarılıp tepe üstü mezarlığa gömülen kaşık büyüsü var denildi bozmak zormuş benimde gücüm yetmez bana yardım edecek Allahın bir kulu yokmu yahu
|
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adminlerim üyemiz mesaj atıyormuş gelmiyormuş bana sitede bir sorun var sanırım..
---------- Post added 07.04.19 at 14:15 ----------
Alıntı:
Kaja123 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 gündür size yazmaktan canım çıktı resmen zaten ergenlikte 2 kez başıma musallat geldi hocayla kurtulmadım naksi şeyhine gittim o zamnlar 22 yıl öncesi Rabbim ondan razı olsun şimdi 1 haftadır uyku gitti rüyalar açıldı hisler başladı huzursuzluk kalbimde yanma karın ağrısı korkma ayetel kürsüyle kalkan yapiyorum yinede zipliyorum
|
bi yaşadıklarını anlayabilsem bi iletişime geçebilsek yardımcı olmaya çalışıcamda son attığım mesajada cevap gelmedi gözüküyor bende