Alıntı:
Cnk Nickli Üyeden Alıntı
|
Duydum istanbulda boyle sacma sapan isle yapan insanalar bunlari zerre salih bir tarfinin oldugunu inanmiyorum ben direk bana enistemin anlattigini anlatayim enistem marketcidir kendisi markete calisirken herkesin kendisine hoca dedigi ama adamin namaz bile kilmadigini biliyordu neyse enistemin dedigine gore adamin oyle hocalik vasfida zahiren yokmus neyse bir gon kadini biri aglayarak geliyormareket hocam kocam evden kacti bilmene salya sumuk yokefendim kadinla beni alditiyro falan yani anlayacagin evham ust seviyede adam enisteme donerekgit su kadina kagida birseyler karala verdebasimdan gitsin diyor enistem bizzat bana kimsenin gormedigi bir yerde bir parca kagida birseylarkaraldim cizdimartikneyse sallamisyani birseyler enistem bi haber vermis kadina
Dursimdi suprize bak kadin gelir elinde bir tepsi baklava ile artikparami getirdihocaya verdi hediyeler ovguler bilmemnele neler yani anlayacagin kusku vesüpe guturmez bir sahtekardirbu adam enistemin olaydan bihaber bilesallamiskadida birsylerkendivermis
Yani sevgiliinsan lar birde sizeyok sunu kadinnin bilmemneresi afedersin bunu tukurugu sunu tirnagi vucut bagirsagi yok efendimtutsu yap veya yak ic kes boyle pis seyler teklif eden insanlar olursa uzakdurun azcikbasiyorsa kafaniz anlarainizneyse daha yazama pisseyler teklifeden hocalarda uzak durun iman nuru telefondan bile anlasilabilir lakin anlayan olmak icin seriti bilme lazimdir
Wesselam