Alıntı:
Karaca58 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam merhaba
Benim hayatım son bir kaç yıldır tepe taklak oldu eşim ceza evinde hiç suçu yok bize yapılan korkunç bir zulmün içindeyiz ne yapmam yoluma nasıl devam etmem gerektiğini bilmiyorum yardım istiyorum Allah rızası için
|
Sırrı imtihandır,aciz günahkarlardan da bilseniz bu olayı hiçbirşey sebepsiz değildir..Aslında bu hareketin eylemin içinde de Allah'ın bi hikmeti vardır fakat biz göremiyoruz..
Kocanız zikir ehlimidir ? Versek zikir çekebilir mi ?
Size de tavsiyem SALAVATI İKSİRİ AZAM okuyun
*Abdestli olun
*Hergün ya sabah namazı öncesi veya sonrası - veya akşam namazından sonra sabaha kadar dilediğiniz bi vakit okuyun
*İçindeki dua kısımlarında tez zamanda kocanızın hapisten çıkmasını niyaz ederek dua edin
*Her gün 1 sefer okuyun
Celcelutiye okuyun / Abdestli olun
1 Fatiha 3 ihlas okuyup : Hz Muhammed (S.a.v.)'e , İmam Ali keramallahu vechinin ruhuna ve bütün Celcelutiye müvekkellerine hediye edin..
Niyet ettim Allah rızası için Celcelutiye okumaya diyip başlayın ; Bedetü bismillahi...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kaside bitince ellerinizi açıp ; Allahım Celcelutiye içinde bulunan eksiksiz ve tam olan bütün kelamların ve esmaların,ismi azamın ile sana yalvarıyorum ..................... amin Ya Rabber Rahim Ya Rabbel Rahim
Bakıma vereceğiniz parayı kocanızın adına 1 tane meyve ağacı diktirin ağaç oksijen ürettikçe ve insanlar kuşlar mevyesini yedikçe sadaka hükmüne geçer..
Diktirdikten sonra ; Allahım sen şahit ol ki ben bu ağacı kocamın üzerindeki müsibetin ve şerrin kalkması onun hapisten çıkmasına vesile olması niyetiyle senin rızan için diktirdim..Sen kıyamete kadar bu niyetimi kabul ve makbul ihsan eyle,üzerindeki müsibeti ve şerri def eyle..
Not:Bakım kocanıza ruhani yollanır şuanki haleti veya size söylemediği gerçekte yaşadığı haletler ruhani ile öğrenilir size bilgi verilir..Çözüm değildir bilineni öğrenmektir..Kainatın sahibine münacat ediniz sivri sineklerle uğraşmayın