kanaatim hala aynı, peki bir kişi tütsüsüz ve günü olmadan bu uygulamayı yaparsa musallat ihtimali olmuyor mu?
vefklerde bile musallat ihtimali rahatken daha tehlikeli olan tılsım konularında günü, tütsüsü hatta varsa kalem ve kağıt özellikleri belirtmeden vermek daha büyük tehlikeye yol açar
ayrıca El Kindi ben celplerle alakalı birşey söylemedim, konuda ki durum ve ikilemlere baktım.
Genel havass sisteminde uygun saat veya tütsüyle yapılmayan herşey musallata açıktır, bu durum tılsım gibi tehlikeli bir dalda daha bir ortaya çıkar.
bu durumu bilen birisinin "hadi size iyilik yapayım tütsüyü vermeyeyim günü de söylemeyeyim ama böyle bi formül var" diye paylaşması dışarıdan ticari kaygı gibi görünmekte.
şahsen mana ve anlamı ilk bakışta çözülemeyen her uygulamaya uzak birisiyim, düşüncem böyle belki hatalıyım belki doğruyum ama benim görüşüm hadis-i şeriflerle desteklidir, imanım bu yöndedir.
hadi benden de tüyo olsun, gül veya tatlı nar dalı kalem kullanılırsa bu tılsımın etkisi daha da artacaktır.
|