Ev heykel dolu, karnımda birşey hareket ediyor Nasıl kurtulurum
Merhabalar
Yaklaşık 2,5 ay önce rüyamda evimde heykeller gördüm . Önde bir komutan yanında 2 yardımcısı ve arkasında askerleri. Tek başıma hepsinin karşısında duruyordum bir yandan da utanıyorum ne işi var bizim gibi insanların evinde bu heykellerin diye. 10 gün sonra uyumaya çalışırken 2 belki 3 ses duymaya başladım ne dediklerini hiç anlamıyordum . Kendi aralarında konuşuyor gibiler . Arkasından sesler her gece duyulmaya başladı ve sonrasında gündüzleri de. İbadetlerimi yapmaya çalıştığımda rekatları karıştırmaya başladım ve her hafta bir hocaya gittim . Hepsi musallat olduğunu söyledi. Kimisi haset kimisi büyü dedi. Geçici çözümler yapıldı fakat tekrarlıyor ve gitmiyorlar. Sürekli uyku ilacı alıyorum uyuyabilmek için. Bir aydır Sabah akşam 101 felak -nas, gün içinde 41 Ayet-el Kürsi, akşam namazından sonra bakara suresi , Ayet-el Kürsi çemberi, Hıfz duaları, 41 inşirah , sekine okuyorum. İlk başladığımda tüm evde yüksek sesle ıslık sesi duyuyordum . Şimdi sesler hafifledi. Ancak azalsa da devam ediyor . Allah’a şükür ne dediklerini anlamıyorum. 2 çocuğum var birisi rahatsız ilgiye ihtiyacı var ama bu halimle çok da ilgilenemiyorum ve en fazla da onun için iyileşmek istiyorum . Son gittiğim hoca vefk verdi sanırım .5 gündür karnımda birşey hareket ediyor deli gibi ve karnıma okumaya başlayınca sırtımda birşey harekete geçiyor. Tamamen kurtulmak için önelerilerinizi bekliyorum.
|