Alıntı:
Birkul Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar bir kac gun once iki paylasimi uygulamistim birisi Aydemir Hocama ait
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
4 adet kirmizi sarimsak ekmistim ikisini Aydemir Hocama ait olan paylasimla diyer ikisinide Devrimci ustadima ait olan paylasimla bugun itibariyla alinan sonuc Aydemir Hocama ait olan paylasimla suladigim sarimsaklar cikti kendisine saygilarimi sunuyor ALLAH razi olsun diyorum
simdi gelelim Devrimci ustadima ait olupta adi ustunde Kuruyan agaclar icin adli paylasima bu paylasim basli basina bir mucize ben pek aciklama yapmiycam bahce ve ziraatla ugrasan arkadaslar uygulayip gorsunler sonucu Devrimci ustadim saygiyla ellerinden opuyorum
|
Sağol değerli @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dostum.Araştırmacı ruhunla herkese örnek oluyorsun.İyi ki varsın.
Chat bölümünün hemen altındaki reklamı günde 5-6 defa tıklayıp formumuza destek olalım arkadaşlar.
Değerli üyelerimiz lütfen forumdaki konulara yorumlar yazınız,sorular sorunuz,konular açınız,Konulara mesajlar yazınız ve chat bölümündeki sohbetlere katılınız.
Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.
Sayın üyelerimiz Chat Sohbetlerinden faydalanmanız için 15 mesaj,Forum hocalarından ücretsiz bakım hizmetinden faydalanmak için ise 50 mesaj,E-kitap indirebilmeniz için 100 mesajınız olması gerekir.Lütfen forumdaki konulara yorumlar ve mesajlar yazarak forumda katılımcı ve aktif olunuz.