sütten çıkmış ak kaşık değilim tabiki,uyuşturucuyla bilinmezi ararken bi tanışıklığımız oldu ve bi müddet devam ederken namaz yok geceleri 6 saat dua vaktim vardı gündüzde çeşitli kimyasalları denerdim..Uyuşturucu içerken o kadar samimi ve pişmanlık içinde(kafam güzelken) Allahım beni bundan kurtar çok sıkıldım yeter dedim..Aslına bakılırsa 40 günlük süreç o vakitler bitmiyordu her akşam tekrarlanıyordu 40 gün fakat bilmeden fark etmeden bi dua ettim ve kabul oldu.Şeriaten ne o ağızla dua yapılır,ne de dua kabul olur..Fakat Allahın hikmetli işlerine akıl sır ermez..İşin içinde ihlas olduğu vakit kul ne ağzından çıkanı fark ediyor ne şeytan ne olduğunu anlıyor ilginç haletler yaşanıyor,dua ederken ne ellerimi açtım ne sonunda amin dedim ama Allah'tan başka hiçbir mahlukatın yardım edemiyeceğini bilerek ve sadece ondan isteyek yöneldim bu duaya tamamen kalpten..Günler içinde çevremdeki hayatımdaki herşey değişti sebepleri yarattı kurban olduğum..120 ile tam yol şer istikamette ilerlerken dünya ahiret bilmezken seri bi şekilde u çekip 240'la hayır istikamete yöneldim..Aylarca dergaha gittim zikirler mubarekler bende tık yok..Belki birisine ehemmiyet verseydim ondan bilecektim,o halde dua ettim o günahkar halimle Allah'tan istedim ve nasip oldu.. Niye anlattım bunları ? ihlas işin içine girecek ama taklidkarhane değil..
Yaptığın amelin sonucunu biz bilemeyiz fakat duayı bırakıp vefk'e yönelirsen yine güdük iş olur muhtemelen nasip olmaz..
Hangi kötü alışkanlığı bırakmak istiyorsa kişi ; zina içki alkol haramlar vs vs tahamidiye duasını latin harfleriyle "Niyet ettim ......... vesile olması niyetiyle tahamidiye duasını yazmaya sen nasip eyle Allahım" diye niyet ederek yazsın..En son 1 kere okusun ilgiç bi sır var bu duada fakat ben anlamadım henüz
vefk falan hikaye bu konuda..Vefki çalıştırmak için zaten vird okumalı kişi,içki ve uyuşturucu içen kişi Allah kelamını nasıl vird edinecek ?
İçki ve uyuşturucu için tabağa yazmalı ,suya atılmalı bazı nüshalar vardır onlar kullanılabilir..