Alıntı:
Manevitokat Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim dedm rahmetli oldu hala artislik yapion yap ben Özür dileim senden yapamassan bişi demem boş konuşuom derim bize sahih kanıt şarttır
|
kardeşim manevitokat ben dedinizin ayağının altında ki toprağa kurban olayım dedinizi biliyorum nasıl bildiğimi sorma benimde dedelerim şeyhtir... bu bizde ki ilim soydan gelir....seni aşağılama gibi bir derdim yok ama eğer ilmin bizden fazla ise istifade etmek isterim elbette bu benimde herkesinde yararına olur... Allah bilir ki benim başım sizin dedenizin ayakları altındadır... eğer basirettenseniz zaten olayı hakkıyla bilensinizdir ama görüşünüz ruhaniler ve belirli riyazat ile ise o zaman bişey diyemem elbette şeriat zahire hükmeder ama bir şey ıspatlama gibi bir derdimiz yok ama elbette bir çok mevzuumuz olmuştur korkumuz insanların bizi yani beni bir şey zannedip bizden meded beklemesi oluyor Allah bilir ki kurtuluş Muhammed aleyhisselamın açtığı bu yolda Rabbani alimler dediğimiz şeyhlerin elindedir. nefsimden Allaha sığınırım ama elbette bir çok icraatımız olmuştur ve ben asla isim almam çünkü ihityacım yok sadece olayı anlatsın yeter sakın bunuda yanlış anlamayın... herkesi kabiliyeti farklıdır heralde dedenizin verdiği eğitimden dolayı hemen hemen ne dediğimi anlamışsınızdır...