Alıntı:
ozanyazar Nickli Üyeden Alıntı
Her işim ters gidiyor.
Maddi her şeyimi kaybettim, kazandılarım kredi borçlarımı bile karşılamaz oldu.
"Ölsem bari kredi borçlarını sigarta karşılar, ailem kurtulur" diye dua ediyorum
(Müslüman olarak da intihar yasak, öyle bir ölümde banka da/sigorta da borçları ödemiyor)
Ne kadar çabaladımsa, daha çok battım.
Büyü mü var ?
Ne yapabilirim ?
|
Yemin ediyorum aynı durumdayım.Doğal yolla ölsem de banka kredi dolayısıyla tazminat verse de borçları kapasalar diye umar oldum.Ama inancımı yitirmemeye çalışıyorum.Durumu kabullenesiye kadar çok kederlendim,kabullendikten sonra da şuursuza döndüm. Nasılsa koca bir enkaz altında kalmışım,bir canım var,kapıya kim dayanırsa dayansın diye umursamamaya başladım. Hep dua ediyorum üzerimde kul hakkı kalmasın diye.Çok sitem edip şuursuzca konuştuğum zamanlarda oldu. Ama "Artık şımarık bir çocuk değilsin,kendine gel!" dercesine tokat üstüne tokat yedim,imtihan içinde imtihan yaşadım.Şimdi atacağım adımdan korkar oldum. Kudretinden ve celalinden yine O'na sığınıyorum."Estağfirullah" demeden bir şeye el atmam artık
Ne O'ndan başka sığınacak kapı ne de O'ndan başka tutunacak dal var.Kul olmanın acziyetini dibine kadar yaşıyorum. Bence sen de tadını çıkar
Namazlarımı düzenli kılamasam da kendimi dualadım,zikirimi hiç bırakmadım. Hiç oralı olmuyor,duymuyormuş gibi yapsa da duyuyor olmalı. Karıncanın kalbini attırıp,hakkını gözeten mümin kulunun da sesini duyar felaha çıkarır elbet. Ben hiç bakım yaptırmadım,düşünmedim de neden bilmem. Başıma gelen olumsuz bir durumu kendimden bilirim. Bilerek veya bilmeyerek o konuya dair vardır bir yerde bir yanlışımız der tevbe ederim.Olsa olsa nazardır der geçerim. Ve benim için olmasını istediğim şeyi en çok ben canı gönülden dilerim. İşi bir başkasına bırakmam. Bu yüzden kendim vefk yazmayı öğrendim.Hayırlısıyla doğru zamanda çalışmalarını bekliyorum
Hatta küçük bir kapı aralandı gibi ama burnum hala şeyden çıkmış değil. Komşu teyzeler kurşun döktür diyor
Hatta birinin köyünde ise bir hoca varmış. Gidince bakım yaptıracakmış bana. Allah baksın bana deyip geçiştiriyorum ama merak etmiyor da değilim. İsmini cismini bilmiyorum ama senin içinde dua ederim. Kenzül Arş duası tüylerimi diken diken ediyor. İhlasla okuyalım,ötesini "Ol" deyince olduran bilir.