Merhaba Öncelikle kendimi tanıtayım. Ben Gökhan Güngör İstanbul da yaşayan 21 yaşında olan bu tür ilimler ile uğraşan bir genç kardeşinizim. Tecrübe ettiğim, öğrendiğim ve deneyim gördüğüm çok kolay bir yöntemi sizler ile paylaşmak istiyorum.
*
Öncelik olarak "Defne Yaprağı ve Üzerlik Tohumu"na ihtiyacımız var.
Sadece "Defne Yaprağı"da çok etkili olur.
*
Bir kap içerisine defne yaprağı ve üzerlik tohumunu koyuyoruz ve ateşe veriyoruz.
Bu ateşe verdiğiniz kapı evinizde tüm odalaranıza gezdiriyorsunuz. ( Gezdirirken Ayetel Kürsi okursanız faydası çok olur. ) Wc de sadece okumayanız. Hepiniz biliyorsunuzdur wcde okunmayacağını ama ben yinede tedbirimi alıp yaziyim dedim.
Eğer ki mümkünse sedr ağacı yaprağıda eklerseniz etkisi kat kat fazla olur.
*
Size şöyle söyleyeyim güzel dostlarım ve abilerim. Bu yöntemi evinizde yapınca yan dairenizde bir musallat durumu varsa bile, o oradan hemen kaçar.
En kötü 7 günde bir yapmanızı tavsiye ederim. Hiç birşey kaybetmezsiniz. Kokusu çok güzeldir. Gerekli ihtiyaçları Aktarlardan bulabilirsiniz. Sedr ağacı çok zor bulunsada getirtebilirsiniz.
*
Sizlere izin verildiği kadarını yazabilirim ama rahman suresi 35.ayeti çok dikkatli okumanızı tavsiye ederim.
*
Bu paylaştığım bilgiyi haksız olupda cin kardeşlerimize işkence etmek için kötü amaçlı kullanılırsa hakkımı helal etmem.
*
NOT:Bu dünyada hiçbirşey kesin değildir. ALLAH istemezse hiçbirşey olmaz. ALLAH İsterse herşey olur.