Arkadaşlar size yaşadığım bir tuhaflığı anlatmak istiyorum. Yıl 2005, Ankara. Sabah vakti güneş doğdu. Odamın kapısı açıldı fakat benim sırtım kapıya ve odaya dönük. Kapı açıldıktan sonra geri kapatıldı odama birisi girdi doğru kitaplığıma yöneldi ve kitaplığımı karıştırmaya başladı. Ben gözlerimi açıp dönüp bakmadım konuşmadım bile çünkü annem sandım oralı olmadım. Sonra birden arkamdan yorgan kaldırıldı ve yanıma birisi yattı ve yorganı tekrar üzerimize örttü. O anda gözlerim dehşet ile açıldı ve belki yarım saat öyle donakaldım, korkudan kımıldayamadım. İçimden bildiğim tüm duaları okudum ve uyuyakaldım. Daha sonra anneme sorduğumda ben odana hiç girmedim dedi. Saldırıya uğramadım bu durumda sadece her gün rastlanılan birşey olmadığı için çok kortum. Musallat durumu değil saldırıya hiçbir zaman uğramıyorum ve uğramadım. Cinlerbenle iletişim haline geçebiliyor fakat birdaha olmadı böyle bir durum. Sizce anlatmak istediği neydi ya da ne aradı? Siz de buna benzer bir durum yaşadınız mı hiç
karabasan durumundan bahsetmiyorum.