rüyamda yabancı bir dizi film içinde dizi filmi yaşıyordum.
rüyamda 3-5 sarışın kadınız fit ve kaslıyız kadın askerleriz.(abd li kadın askerler gibi)
ben değişik görünüşte bir helikopteri uçuruyorum bu kadınlarla.helikopter ile hızlı bir şekilde ucuyorum pilotuda benim.(savaş helikopterine de benziyor ama çok hız yapsın diye bol camlı ve hafif malzemeden üretilmiş gibi)yanımdaki kadınlardan bazıları dışarıya bakıyor bende sarkıp düşmesinler diye göz ucuyla kontrol ediyorum.
helikopter ile çok hızlı gidiyoruz.gittiğimiz yer nevada da bulunan dev kalyonların arası toprak kalkerli sert kuru bir yere çarpmamak için çok dikkatli ve hızlı kullanıyorum.bir yandan da yanımdaki bayanlar helikopterden düşerse başlarına ne gelecek diye zihnimde canlandırıyormuşum.rüya bu ya bir de doğa üstü gücü olan tombul suratlı iri yarı kel bir adama yabancıdizi afişlerinden bakıyorum.bu iri adamın yüzü bebeksi en az 190 boyutlarında yanında da birileri var afişte ben bu adamı farkediyorum.bu adam sanki elbise giymemişte bedeni diğer yanındakiler gibi ısık hüzmesinden oluşmuş.teni yüzü hep aynı renk.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]