Alıntı:
salvador Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim teşekkür ederim, göz perdesinde çok nedenler var, üzerinde günlerce ve hatta aylarca düşündüm, son olarak bir arkadaş yardımcı oluyordu, hatta o bile acmak için çalıştı, bende olan bir dişi varlık için ve onunla evlenmek gerekir dedi, evlenmeden görüşme acmaya çalıştık olmadı,
ben daha önceleri namaz kılıyordum, abdesti tutamıyordum, en önemlisi namazın sadece farzın kılıyor, yatsı namazında daha çok zorlanıyordum, 2 hafta önce çok siddetli saldırı ile karsı karsıya kaldım, birakın onu duvara doğru tırmanıyordum, sanki sersemleyecek gibi oldum, bana yardımcı olan arkadaşa yazdım musait olunca arayacağım bir daha yazarsan engellerim deyince bende ne yapacagım sasırdım, aklıma eskiden gittiğim bir hoca geldi onun aradım, o bir yandan ben bir yandan saldırıları kestik, sadece geceleri bir anlık vurup geciyor
ben hiç iş bulamıyorum, bulsam hemen işten cıkarılıyorum, ve hala kadınlar benden kacıyor, yine bir dönem hem namazım kılıyorum hem termalde çalışıyorum, ama işler hiç umduğum gibi gitmiyordum, dedimya bir arkadaşın mudahalesi işler epey açtı,
benim bir yengem var, geçtiğim aylarda onun evinde kardeşimde evde iken ziyarete gittim 3 gün kaldım, o eve girdiğim gün gece sabaha kadar uyumadım, evde duramıyorum, sanki evde boguluyorum, evden çıkınca rahatlıyorum
|
Bugun yatmadan önce guzelce abdest boy abdesti alirsan daha iyi olur ve niyet et rabbim bana yapılmış büyü varsa musallat varsa rüyamda göster diye ve ardından 3 defa kevser suresini oku her okudugunda ellerine ufle 3 okurken ellerine ufledikden sonra yuzune ve vucuduna sur ve kimseyle konusmadan sağ tarfa dönük yat bu yolu gorene kadar hergun dene kalben rüyanda gorcegine inanman gerekiyor gorursen gorduklerini sabahleyin veya nezman uyanirsan not al ve burdaki ustatlara sor cok sey soylemek cinlerle evlenen eski zmanlarda varmis ama duyduklarim evliliklerde olumle bitmis yani cok sey soylemek istemiyorum ama o perdesi acik oldunu soyleyen arkadasdan uzak durman daha iyi olabilir eger korkuyorsan geceleri ayetel kürsi çemberi yapabilirsin
Su sekilde
(Ayetel Kürsi ile koruyucu daire yapmak için, kıbleye karşı iki diz üzerine oturulur. Besmele ile bir Ayetel Kürsi okunur ve sağ yana üflenir. Yine besmele ile ikinci Ayetel Kürsi okunup sola yana üflenir. Üçüncü Ayetel Kürsi öne, dördüncüsü arkaya, beşincisi yukarıya, altıncısı yere doğru, aşağıya üflenir. Yedinci Ayetel Kürsi sağ yandan başlayıp, öne, sola, arkaya ve sağa sırasıyla çepeçevre üflenir. Yine besmele ile okunan Ayetel Kürsi üflenmez. Bunun yerine hava içe çekilerek yutkunulur. Bu işlemle kişi kendisini manevi bir küre içine almış olur.)
Bu yazı gunes isimli uyeden alintidir arsivlemistim .