Bir müddet sonra kabak tadı verir ve harama bi kaç adım daha yakın olursun kendini korumaya yönelik biseyler yazsan teberrüken taşısan daha iyi değil mi kardeşlik..
Birde mahlukat sana ters davranıyorsa sen arayı bu mahlukatın sahibi ile bozmadigina emin misin ? Veya o kadar iyisin ki yanlız kalıp herşeyi ondan istemeni istiyor olabilir mi ?
Haram değildir bu tertip ama ehli sünnet değilsen cehenneme giden zina tirenine 2 odunda ben atmak istemem..Basima böyle bişey geldi çok şirin oldum en son şirin babayı gorucektim...
Tertipte yazılan saatte uygula kendi saatini hesaplamaya gerek yok çizgileri sağdan sola çek kağıdı çevirip çiz sağdan sola çizgi çizme,saygılara yazmaya en küçükten başla sayıları yazarken soldan saga yaz görevlendirme yaparken ey bu vefkin mübarek hadimi diye başla
He zamanını vaktini bunlara harcamani şahsen istemem amel tamam bile olsa terazide ne kadar ağır gelebilir ki ?
.