yavassss frene bas ... sen islami ve buradaki arkadaslari neyle itam ediyorsun . sirkelen kendine gel ... kafa kesen mi sen sunu bilmiyorsun sanirim Hz Ali dine kufredeni ayaginin altina almis tam öldurecekken , mibaregin yuzune tukurmus o zaman hz alim geri cekilmis öldurmekten vaz gecmis .ni ye okdurmuyirsun korktun mu bi tukurukten demis kuffar .mubarek ilk ki seni oldurmem icin hakti dinime kufur ettin o Allah icindi ama tukurunce nefs ime hakaret ettin ve bu yuzren seni okdurmekten vaz gectim seni nefsim icin oldurmek hak degil haramdir . demistir . simdi bu kadqr hassas adil olan islami ve uygulama ogretide Peygamberim sav ve ehlibeytin davranislari ile sizin bize cizdigin kafa kesme iddianiz zaten curumekte buna 3 yasindaki cocuk bile guler sizin ruhunuz kafaniz iyice karismis size onerim bi dinlenin bi sakinleyin kulaktam dolma bilgiker yerine arastieip ogrenmeyi deneyin burada size destek takebinde bulundugunuz taktirde coook cook kiymetli ilim hikkmet himmet sahibi hos gorulu sevgi doluntek amaclari iki dunyada yani bu dunya ve ahirette huzurlu mutlu basarili insan olabilme yolunda tek bir insani bile bu seviyeye getirmek onlar icin buyuk mutluluk .. ueter ki siz talep edin isteyin .bunu bir ogrencinin basarili olamadigi bir ders icin bir ogretmenden destek almasi gibi algiliya bilirsiniz . o zaman kinuya bakis aciniz degisir . on yarginiz kalkar ve deetek talebini daha kolay hazmeder alirsijiz .unarim araeiginiz huzuru bulursunuz sevgiyle kaliniz hoscakaliniz
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardesim heyecan ve hekezaninizi ankamaktayim .lakin sizede sunu hatirlatmak isterim . bir gun oeygamberime sav efendime garimuslum gelir ve sevgili oeygamberim hurmet sevgi ikramla karsilar .yanindaki sahabeler gitrikten sonra sorarlar bizeen olmayan inanvi bizke ayni olmayana nedir bu hurmet diye .peygamberim doner derki sizler zaten inanmis musluman kimselersiniz .kiyanette o zorlu zamanda hesap gunununde insanlarin birbirine faydasi olmadigi annenin cocugundan kactigi gunde o zamanin fehsetine bakip inanmayan insankar etrafina bakar bi musluman yok mu ki bana hakki gecmis eger hakki gectiyse kul hakki yani imanini isteyeyim .unutmayiniz ki Allahim tek bir seti affetmiyor ve karismiyor kul hakkina .iste o zaman eger bi gari muslumin uzerinize hakki gectiyse vay halimize . bu yizden gorukdugu uzere taki cennete cehennem yani mahkeme sonuclanana kadar sinavdayiz Rabbim yar ve yardimcimiz olsun . bu yizdendir ki yuce peygamberim sav efendimiz ummetim illede ummetim demis sefahat ya Allahim demis tek bir muslumani cehenneme sokmamak icin cirpinmis cirpinaxak yiceler yicesi oeygamberimiz sancagi altinda rahat rahat sinavimizi veririrz insaallah .lutfen sakin olalim oyuna gelmeyelim ce kufur etmyeyelim rabbim mahkeme sonuna kadar o zor gununuzdede imanimizi koruyarak cennet ve cemaline kavusalim insaallah selam ve dua ile kardesim