Alıntı:
bilmeje Nickli Üyeden Alıntı
Selamunaleyküm bir süre önce musallat belirtileri sebebi ile bakım yaptırdım.(güvendigim ve doğruluğundan emin olduğum bir hocamıza)
Musallatın oldugunu ve Sormadigim halde hocamız bana musallat olan cinlerin aşk hayatıma engel olduğunu belirtti (o an aklımda gecmisle alakali her şey oturdu cunku gercekten cok problem yasadigim bir konu idi)
Tedaviye basladim bir sure her sey iyi gidiyordu ama simdi belirtiler tekrar basladi simdi sormak istedigim sorularim var ALLAH rızası icin sorularima bir cevap verin
1)beni 3-5 ay bir profesyonelden yardim alana kadar idare edecek bir uygulama onerirmisimiz cunku cok ciddi etkileri goruluyor
2)hocamizin dedigi gibi cinin aşk iliskilerime engel olma ihtimali var midir varsa bu durumdan nasil kurtulurum?
|
Önce sebepler dairesine bakmalı
Cinler günahlarla ayni oranda vücudu kendilerine konak ederler veya hocanın görevlendirmesiyle önce günahları Allahın izniyle temizle,günahım yokki benim deme..Nelerin gizli şirke girdiğini öğrendiğimde çok şaşırmıştım tövbe ile açık kapıları kapatırsın
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu uygulamadan sonra müsait bi vakit hacamat yaptırmanızı tavsiye ederim,yapacak kişiye kalp arkası bel omuz arkaları ense ve 1 tane kafaya kupa atmasını söyleyin şu düşünceler vesveseler ölü toprak bi kalsın
Abdestli ol ilk jilet darbesinden önce niyet et ; Niyet ettim hacamat ile bütün maddi manevi hastalıklarıma şifa olması ve üzerimdeki düğümlerin büyülerin batıl olmasına vesile olması niyetiyle yakıyorum sen nasip eyle Allahım de sonra kesmeye baslasin
1 milyonculardan 3 liraya toprak al yanında götür,poşetin içine toprağın yarısını koy çıkan kanı toprağın içine döksün yapan kalan topragida üstüne koy bağla ağzını iyice ister poşetin ağzı açık toprağa göm veya 3 5 poşet daha yapıp çöpe at
21 gün her gün dinleyeceğin dosyalar
Bunların içinde celcelutiye kasidesi vardır 2 tanesinde subliminal olarak,indir 3unude telefonunda liste yap tekrarla tuşuna bas evdeyken sabaha kadar kulağın duyabileceği kadar kısık bi seste çalsin..(Ilk 2 3 gün daralma yaparsa bil ki birşey var ve rahatsız oldu gidici kapatma dinlemeye devam et)
Zikir olarak vakit varsa 2 3 günde bir daha sonra hafta 1 daha sonra ayda bir şeklinde devam et bi köşeye not et sadece musallat için değildir sen etkisini görünce farkındalık başlar zaten
25 estağfirullah
7 fatiha
100 salavat
500 'la havle vela kuvvete illa billah
100 salavat
Zikir esnasında abdestli ol kıbleye dönük ol zikrin manasını akıldan tefekkür ederek zikret
Bunlar destekleyici değil aslında sırasıyla uygularsan 5 6 ay dediğin olayı 1 haftada sonuçlandırırsın..
Bunları uygulayinca Allahın izni ile biter sırasıyla uygulamani tavsiye ederim bekleme en müsait vakit başla..
Hacamati da sevmiyosundur zaten musallat varsa o ne tövbe yapmanı ister ne hacamati sen aklına kalbine gelen yüzlerce düşünceden sıyrıl 5 6 ay boşuna bekleme..
Bunları uyguladıktan sonra bi şeylerin devam ettiğine inanırsan iletişime geç benimle bende senin için bi münacaatta bulunurum..
He unutmadan vücudu temizledin evi temizledin ama kendini korumaya almadın? Unutuyoduk..Sayfalar dolusu hıfz ayetleri yollayabilirim ama senin inancın doğrultusunda 1 tane ayetel kürsi kafidir..
Euzu besmele ile 1 ayetel kürsi oku son ayeti 3 kere tekrarla bitince ; Allahım okuduğum ayetel kürsi 7 nefis mertebeme 5 alemime tesir etsin de..
Bu vakit icin de tesirini arttıracak bi uygulama bu alışkanlığın olsun,işin sırrı sondaki cümledir.Evden çıkarken tuvaletten çıktıktan sonra gece yatarken aklıma geldikçe tekrarla..
Üzerini değiştirirken Bismillah diyip çıkart ,tuvalete 3 adim kala bismillah de biliyorsan duasını bilmiyorsan Allahım kötü ve pis şeylerden sana sığınırım de.
Evet girerken Besmele 1 fatiha 3 ihlas ve Selamın Aleykum diyip gir kimse olmasa dahi..
Namaz kılıyorsan abdest alırken enseni mesh ederken muhakkak duasını içinden oku bu musallatlar için birebirdir..
Bunları yazarken şöyle bi düşünce geldi benim kalbime bu musibet senin günahlara kefaret ve Allah a sığınman için bi rahmet..Tek seanslık 15 dakikalik bi olaydır bu aylar haftalar günler sürmez bu sana aslında çok faydalı bi musibet işin hakikat kısmını düşün biraz kardeşlik
Eğer sana gelmesindeki hikmeti anlayabilirsen rahmeti sende görebilirsin..
Aslında bi noktada hayatındaki haram olan veya ilerde olacak olan kişilerde çıkartıldı yasamindan ,cin onlara sana vesvese vererek yaptı belki ama bu da rahmet
Bu tavsiyeleri uygula bizide burdan haberdar et insaAllah