Beni hiiç anlamamışsın..Hala hacılar hocalar sapıklar örnek veriyon,biz ne dedik kardeşlik sana ? Allah rızası için elimizden geldiğince yardım edicez..Ne şartla mümkün olabilir ? 50 mesaj hakkını doldurup özelden bilgilerini atmanla, niye hala insanlar hakkında konuşuyoruz ? Niye detaylar senin hayatını oluşturuyor ? Sana el uzattım niye tutmuyorsun ? Bırak unsurları şeyleri onları bunları kendine odaklan..Biz sana kimseyi anlatmanı istemedik kimse hakkında da konuşup günaha girmek istemeyiz,güç kudret Allah'ındır bizde senin adına ona münacaatta bulunucaz inşaAllah çok detaylara takılıyorsun,birisiyle konuşurken geçmişi olanları diğer insanlarla etkileşimini dinlemekten sıkıldım artık sorunu perdeliyorsun..Arabanın motoru bozuk sen benzinciyi anlatıyorsun tartışıyorsun..
Böyle insanlarla karşılaşıyorsan sürekli insanların senden talepleri buysa bunu kendi hayatında sorgula..Ben nerde yanlış yaptım ki Allah bu insanları karşıma çıkartıyor ? veya bu benim imtihanım neden mızmızlanıyorum ki ? Sabır içinde çözüm ariyacağım..Bitti.
Sivri sineği dağ yapma..Yakın zamanda bilgilerini bekliyorum,derdinide herkese bu lisanda anlatma sabırsızlardan yazılırsın..
Dip not:Piyasayı ve içindekileri ne yazıkki çok iyi biliyoruz,bizim burdan hocalar şöyle dememiz ehlini karalamaktan başka birşey getirmez..