Hocam bi gün dertliyken ver bi sigara dedi verdik,fanta içtik yemekle yav mübarek bunlar zararlı dedik cevap suydu ; Ecel değişmiyor ki ? Evet ecel değişmiyor fakat alışkanlık olduğu vakit yaşam kalitesi değişiyor..
40 gün boyunca sigarayı bırakacağını bir daha icmiyeceginin telkinini bedenine ver bu zamana kadar kötü baktım size artık sigara icmicem de bedeninle konuş
onlar anlayacak seni
2 tane inciride yarim çay bardağı zeytin yağına bırak akşamdan sabah ağzında gevele ikisinide yeme gezdir ağzının her yerine değsin şeker gibi dolastir ağzında kendi kendine erisin gitsin ikiside üzerine 1 tane sigara yak..hayatinin en iğrenç sigarası olucak üzerine birde kül tablası kokladın mi tamamsın
Cinler kokuyu sever fakat bırakmak için pekte yeterli bi korku vermiyolar demekki bize
kişi kendi zihninde ictiginin ne kadar pis olduğunu ve bunu kendine neden yaptığını sorgulamaya başladığında kalıcı adımlar atıyor
Birde duana sigarayı birakmayida kat Allahım ben çok sıkıldım sigarayı birakmam için hayırlı bi sebep ihsan eyle içmek istemiyorum de