Allâh razı olsun paylaşımlar için.
Ben bu uygulamayı abdestli yatarak niyet edip 7 defa Mülk 14'ü okuyorum. Yastığımın altına da ayeti Arapça olarak yazıp koyuyorum. Niyet ederken hep şunu dile getiririm; "x konu hakkında hakikati, bu ayet ile görevlendirdiğin varlığın hayırlı yardımıyla, şeytanın vesvesesinden, aciz kul aklımın bilinçaltının etki etmesinden muhafaza ederek bana ulaştır."
Böyle niyet ettiğim
Bu uygulamayı defalarca yapmama rağmen sadece 4 defa sonuç aldım. Ama ilginç olan şu ki, niyeti etme şeklimden mi yoksa Rabbim böyle uygun gördüğü için mi bilemiyorum, sonuç alacak olduğum zamanlarda pek uyku uyuyamadım, rüya da görmedim ve rüya görmek için kendimi zorlamadım, adeta uygulamayı hiç yapmamış, hiç bi sonuç beklemiyormuş gibi normal bir geceye devam ettim. Gecenin devamında vardığımız günün içinde çok muhatap olmadığım ama beni seven, uzun süredir görüşmediğim bi kişiden rüyamda seni gördüm mesajı geldi. Ve ne zaman böyle uzun süredir görüşmediğim, istihare ettiğim konu hakkında zerre bilgisi de olmayan biri seni rüyamda gördüm diye mesaj atsa anlattığı rüya hep istihare ettiğim konu üzerindeydi. Bu uygulama dediğim gibi 4 defa, 4 farklı kişi vesilesi ile cevap almama vesile oldu. SubhanAllah. Ama başkaları ile bu meseleyi paylaştığım için mi yoksa başkalarının tesadüfen değil bu uygulama sonucu beni görüp cevabı aktarmalarını idrak edip bu fikre fazla odaklandığım için mi kısıtlanıyorum, artık cevap alamıyorum.
|