Kolay olmadığını,ilim ve kuvvetli nefes(inanç) gerektiğini biliyorum. Ben sözlü olarak çokça zikrettim. Yazılı olarak zorlamak istiyorum. Elbette her şerde bir hayır vardır. Ama elimden gelen bütün imkanları zorlamadan kabullenemiyorum,yapım böyle. Vefkin çalışması zaten dilekçemin O'na ulaşması demek.O'ndan izinsiz yaprak kımıldamayacağına göre...Benim mühletim ay sonuna doluyor,gerçekten alacaklıları ikna edecek bir değişiklik olmazsa bu sürede feci bir icra süreci başlayacak. Uçurumdan aşağı paraşütsüz düşüyorum çakılmama ramak kaldı. Rab ensemden tutup aldı aldı almazsa Eyvallahtan öte bir şey yok.
Ayrıca ben o hurufu mukatta hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Aydınlatırsan çok sevinirim.
Çarşıya çıktım bu gün İran Safranı,siyah amber mürekkebi,amber,kafur,günlük,gülsuyu ve yağı aldım. Buhur bulamadım hepsinin ya bitmiş ya deposundaymış vs.. Aktarın biri pis pis baktı bana büyü yaptıracağımı düşünüp
Sonra dayanamadı,kaşını kaldırıp:"Hoca mı istiyor?" dedi. "Evet" dedim."Uğraşmayın,20 liraya safran mürekkebi var." dedi. "Cık...Bizim iş meşakkatli olanından.Hoca şart koşuyor safran diye." dedim
Akşam oldu bu arada ben bir takım hesaplar yapacağım yavrumuz için. Enbiya Suresi'nden "Rabbehu inni messeniyeddurrru ve ente erhamür rahiymin.Fectecebna lehü fekeşefna ma bihi min durrin." ayetinin vefkini hazırlamak istiyorum. Kontrol amaçlı kime gösterebilirim? Çocuk yengeç ve su grubu. Ekstra bir ritüel daha var mı? Veya gözden kaçırdığım bir şeyleri hatırlatacak biri olursa sevinirim.