Alıntı:
yasinkarakus34 Nickli Üyeden Alıntı
Selamınaleyküm herkese hayırlı akşamlar dilerim. Uzun suredir herşeyim isim aile iliskilerim arkadaşlık iliskilerim herşeyim kötüye gidiyordu hala da durum ayni. Sitedeki ve dışarıdaki hocaların söylediğine göre ifrit cin musallatim var ama maddi imkansizliklardan dolayı kimseye bir işlem yaptıramadım... bedavadan birşey yapmalarını da beklemiyorum neticede el emeği göz nuru ilim irfan falan. Şimdi son zamanlarda ben de ciddi derecede sorgulamalar başladı.
Allah neden yardım etmiyor zorda olanlara veya neden namazını kılmayan duasını yapmayan rahat yasiyorda namaz kılan oruç tutan vs vs sıkıntı cekiyor vs vs vs derken bu düşünceler beni dehset verici dinden çıkarıcı düşüncelere sevk ediyor. Ama bazen de allaha şükür diyorum namazımı kılıyorum... bunlar rahatsızlığın bir etkisi mi yoksa artık isyan boyutunu geldim benim mi haberim yok Nedir bu allah askına @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Kardesim RABbim kolayliklar versin yaradan yardim etmez olurmu yardim etmeseidi sen buraya yazabilirmiydin namaz kilmayanlarin kazandiklari bu dunya icin gecerli o yuzden rahat yasiyor obur tarafta nasipleri olmaz ha birde velilere sikinti geldiginde sevinirler rabbim benle alakadar diye namazkilanlarinda RABbim demekki dualarini duymayi dinlemeyi sevdigindendir dinden cikaracak kadar dusuncelere sevk eden aslinda kendi nefsimizdir seytanlara bahane buluyoruz ama seytan bile kendi nefsine uydugu icin yoldan cikti nefis seytandan daha kotudur garibim sucta seytanin ustune kaliyor ALLAH canini cehenneme gondersin kardesim ruhsal bi sikintida ise kendine bol bol İNSİRAH suresini oku suya da okuyup icersen daha iyi olur bide bolbol LAHAVLE VELA KUVVETE İLLABİLLAHİL ALİYYİL AZİYM ozellikle sacma sapan seyler aklina geldiginde insan bir sozle musluman oldugu gibi bir sozlede dinden cikar RABbim korusun kardesim kul kula vesiledir RABbim yar ve yardimcin olsun