Alıntı:
Xnxk Nickli Üyeden Alıntı
Buna benzer işlemleri ben zamanında bilmeyrek yapmıştım ama hoca bana büyü değil benim işim olmaz rahmani demişti Allahtan demişti şimdi ben ahiretimi yaktım mı ?
|
Işlem tuttu ise helallik alınmalı,tutmadıysa tövbe edilmeli..Allah gibi düşün bir saniyeliğine sadece zihninin aldığı kadarını.. Bi tarafta hacet namazları kılıp sabahlara kadar dua eden münacaatta bulunan kul var,diğeri kendi nazarinda sevimli gördüğü Allahın yarattığı bi kula tasma takmak istiyor..Allah katında iyi kötü yoktur hepsi birer kuldur fakat kim ne yaptıysa kum tanesi bile olsa hesabı görecektir.Bu 2 kişinin hareketlerinden hangisi Allahın razı olacağı şekilde amel etmiştir?
Geçtiğimiz aylarda çok farklı konularla cebellesirken şimdi konuştuğumuz şeylere bak..Basimiza gelen musibetler az bile inan bana..2 gün yüzü gördük mü nereye saldiracagimizi şaşırıyoruz..
Nasıl tövbe edildiğini hatirliyosundur daha önce uygulamıştın 99 esma ile tövbe et yaptirdigin herşeyin batıl olmasını iste..
Buyu yapılan bi insan tatmıştır o duyguyu para versen düşmanına yaptırmaz..bazen aczimi bilmek şuana şükretmek ve kaderi ilahiye rıza göstermek için musibet şart oluyor gibi..
Hala tereddütlerdesin aç gözünü kendine gel..