Alıntı:
muhiban Nickli Üyeden Alıntı
Muskayı yazdıktan sonra da üzerine tevkil (hadim ataması) yapmalısınız, Birçok kayıt olduğu gibi bir tanesini yazayım size..
Bismillahirrahmanirrahim Vahrucu cemiil emraz vel irya vel vücu vel ayn ve nazarati ve sihri ve tılsım ve cinni asi ver rıhıl asıf an hazihi cüsseti Ahmet ibni Ayşe vel mekan.. enaz 41 kere muskaya okumanız gerekir, isminizin ebced adedi çok fazla değilse okunacak sayıyı isminizin ebced adedine bağlamanız çok daha etkili olur
|
sevgili@muhiban bu yazdıgım hadim atama duası bütün tılsımlarda etkili olur mu ? yoksa sadece korunma için yapılanda mı etkili oluyor ? teşekkürler
---------- Post added 22.01.19 at 14:48 ----------
Alıntı:
muhiban Nickli Üyeden Alıntı
Muskayı yazdıktan sonra da üzerine tevkil (hadim ataması) yapmalısınız, Birçok kayıt olduğu gibi bir tanesini yazayım size..
Bismillahirrahmanirrahim Vahrucu cemiil emraz vel irya vel vücu vel ayn ve nazarati ve sihri ve tılsım ve cinni asi ver rıhıl asıf an hazihi cüsseti Ahmet ibni Ayşe vel mekan.. enaz 41 kere muskaya okumanız gerekir, isminizin ebced adedi çok fazla değilse okunacak sayıyı isminizin ebced adedine bağlamanız çok daha etkili olur
|
Sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu yazdıgınız hadim atama duası bütün tılsımlarda etkili olur mu ? yoksa sadece korunma için yapılanda mı etkili oluyor ? teşekkürler