Alıntı:
Mehmet19 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm hocam korunma yazip taşımam lazim bunun icin namei serif yazacagim elinizde ne gibi örnekler var bana önerebileceginiz korunma icin kendim yazabiliyorum sarfi ummar yaparak tütsü amber kullanarak safranla yaziyorum fakat dogum tarihi ve ebced hesabina göre yazilmali diye duydum ne kadar dogru yardımcı olabilirmisiniz simdiden teşekkürler ayrıca namei serifden baska korunmak icin ne yazabilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim ALLAH'im hepimizden razi olsun hayırlı günler
|
İhitiyaca göre Çok çeşitli korunma muskaları var, öncelikle manevi bir sıkıntınız, rahatsızlığınız var ise koruma ona göre yazılır, mevcut manevi rahatsızlığınız (musallat,uğraklık,büyü vs..) belirlenir ve tabiri caiz ise reçete na göre hazırlanır, şayet manevi bir sıkıntınız yok ve sadece tedbir amaçlı koruma yapmak istiyorsanız koruma ile alakalı belli başlı sure ve ayetleri yazmanızı tavsiye ederim (fatiha,ihlas,felak,nas,ayetel kürsi, fallahu hayrun hafizan ve hüve erhamürrahimin, bismillahi la yedurru measmii şeyün fil ardi vela fissemai hüvessemiul alim, bismillahi mecraha ve mürseha inne rabbi la gafurrur rahim, veimma yenzeganneke mineşşeytani nezgun festeiz billahii innehu semiun alim innellezinettekav iza messeum taifun mineşşeytan tezekkeru feizahüm mübsirun, rabbi euzübike min hemezatiş şeyatini rabbi euzübike en yahderun, selamun kavlen min rabbin rahim vs.. ) normalde bunlar yeter de artar bile lakin hocalık yapıyor iseniz, virdiniz olan kasem yahut azimetleride yazabilirsiniz ve her günün azimetini yazmanız gerekir, doğduğunuz günü belirleyip (pazartesi salı gibi.. ) o günün tılsımını, burcunuzun ve yıldızınızın azimet yahut tılsımını da yazmanız çok faydalı olur, hatta muskanızı doğduğunuz gün yazın daha etkili olur, bir de şu var, insanın kendine yazdığı muska başkasına yazdığı muska kadar etkili olmuyor o nedenle etrafınızda yazmayı bilen ağzı dualı biri var ise ona yaptırmanız daha etkili olabilir, Rabbim muvaffak eylesin.