sevingul inan benim senden cok ama cok eksiyim var asla fazlam yok bu konularda ben koruma gerektiren paylasimlari asla uygulamam korkum sadece tecrubemin olmayisindandir ama sende sunu goruyorum sen olumsuzlugu yerlestirmissin bilinc altina burda kimse kimseyi realden tanimiyor ama herkes yureyini aciyor inanki ben yasadiklarimi anlatsam sen sabahlara dek uyuyamazsin ama ben asla pes etmedim etmemde bu benim kisiliyime vede ilkelerime ters duser konuya doneyim tekrar inanki sen istekli bir sekilde uygulasan benden kat kat fazlasina sahip olursun basari ve tecrube konusunda burda bu hocalarimizin olusu bizim icin birer cevherdir bu mantikla hareket etmek gerekir diye dusunuyorum sana bir ornek vereyim bir paylasim gordum ebuhamza hocaya ait oldukca iddiali bir paylasim okudum birde baktimki sonunda alintidir diye yaziyoreminim bir cok insan deyil uygulamak aklindan bile gecirmemistir ben ise bunu hemen not aldim nedenmi? cok basit eyerki bunu ebuhamza paylasiyorsa bu benim icin yeterlidir asla tereddut etmem aynisi aydemir hocam dilan ablam ustadim vede manevitokat hocam icinde gecerlidir tum olumsuzluklari kafandan silip atman ve bu guzelliklere dort elle sarilman umuduyla