Alıntı:
Yorgun Nickli Üyeden Alıntı
Yok anlamıyorum zikirden sadece gecen sene bi büyü yaptırdım aşk buyusu oda hoca artık sahtemıydı bana işlemler yaptırdı ondan sonra hiç birşey yolunda gitmedi yaptırdıgın kiş ben den uzAk duruyor ben hala seviyorum onu bilmiyorum cok tuaf bır duygu geceleri aklıma giriyor uykum gelmiyor gunduzde kalkamıyorum
---------- Post added 05.01.19 at 02:38 ----------
Yok anlamıyorum zikirden sadece gecen sene bi büyü yaptırdım aşk buyusu oda hoca artık sahtemıydı bana işlemler yaptırdı ondan sonra hiç birşey yolunda gitmedi yaptırdıgın kiş ben den uzAk duruyor ben hala seviyorum onu bilmiyorum cok tuaf bır duygu geceleri aklıma giriyor uykum gelmiyor gunduzde kalkamıyorum
|
Güzel kardeşim büyü yaptırmanın hem bu dünyada hem öteki dünyada ağır bedelleri olduğunu hiç bilmiyormuydunuz?
Muhtemelen ya büyü yaptırdığın büyücü acemi idi işlemi ters tuttu, yada büyü yaptırmak istediğiniz kızın maneviyatı kuvvetli olduğundan hakkın koruması altında idi ve büyü yaptırana yani size geri döndü..
Her halukarda da bu yaptığınız yanlıştan pişman olup hulusi kalb ile tevbe edip Hakka yalvarmanız gerekir, inşaallah sonunda umulur ki kurtulursunuz.