Alıntı:
menekşe Nickli Üyeden Alıntı
Bende kendi sorunlarıma uygun bazı uygulamaları yapıyorum bazen eksik yapıyorum her gün akşama kadar iş yerindeyim eve gidince ev işlerini yapıyorum ve yoruluyorum onun için bazen eksik oluyor bazen tutuyor bazen tutmuyor. Ama olayı sonradan anlıyorum.
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sende tecrübelerini detaylıca konu açıp paylaşırsan forum üyesi arkadaşlara faydan olur.Başardıklarını da başarılı olamadıklarını da detaylıca konular açıp işle.
Chat bölümünün hemen altındaki reklamı günde 5-6 defa tıklayıp formumuza destek olalım arkadaşlar.
Değerli üyelerimiz lütfen forumdaki konulara yorumlar yazınız,sorular sorunuz,konular açınız,Konulara mesajlar yazınız ve chat bölümündeki sohbetlere katılınız.
Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.
Sayın üyelerimiz Chat Sohbetlerinden faydalanmanız için 15 mesaj,Forum hocalarından ücretsiz bakım hizmetinden faydalanmak için ise 50 mesaj,E-kitap indirebilmeniz için 100 mesajınız olması gerekir.Lütfen forumdaki konulara yorumlar ve mesajlar yazarak forumda katılımcı ve aktif olunuz.