Alıntı:
Hadimulkutup Nickli Üyeden Alıntı
Selamun Aleyküm Degerli kardeşlerim sizlere Hadim davetinde yaşanmış gerçek bir olayı Anlatacagim
Ezcacı bi arkadaş var idi itikadı saglam bir bayan Bu ilme merak salmış Hocamdan musade istedi ve Hadim kazanmak için Riyazete başladı üçüncü haftasında iken yane 17-19-21 inci günlerde genelde suflilergelme ihtimali yüksek oldugunu daha önceden Hocam o kardeşim ize izah etmişti zaten neyse 21 inci gün Bu olay zuhur ediyor Kendisinin anlattıgı şekil de anlatayım
Namazı kılıp Zikre başladım gündüz çalıştıgım içi gece zikrimi çekiyordum 21 inci güne kadargayet iyi gidiyordu o gece oda birden aydınlandi beyaz elbiseli genç yakışıklı bir delikanlı geldi bana ismimle hitap edip benim hadimim olacagını ve Anlaşma yapmak üzere geldigini söyledi bana sana hizmet ederim yanlız 1 şartım var kabul edersen bende tamam şartın ne ise söylededim bana balkondan aşagı atlayacaksın dedi içimden düşündüm bunlar beni test ediyor eger atlarsam teslimiyet ime inanır ben aşagı düşmeden beni tutar yada altıma bir döşek sererler diye kabul ettim ve Balkondan atladım ve gözümü hastanede açtım Allah tan Ev iki katlı idi iki kırıkla kurtardım hocam dedi ve birdahada denemedi
Muhteremler herşey ilme baglı Havas ilmi Başlı başına ilim merkezli ilimsiz olmaz bu ilmide ögrenmek iki üçgünde hiç olmaz istisnalar müstesna öncelikle bu ilme merak sarmış olan kardeşlerim yapacagınız işi iyi analiz edin iyice ögrenin öyle kara düzene yol gidilmez gidlsede menzil bulunmaz Vuslata erilmez
Nasilki Namazin 12 iki şartı var bunlar olmazsa Namaz olmaz bu ilminde şartları var bunları iy ögrenip yola öyle çıkın inşaallah Rabbim gönlünüzdeki muradınızı Hakkınızda Hayırlıkılar Allaha emanet olun
|
Allahtan Kırıkla Kurtulmuş Kardeşimiz