Kendi adıma konuşayım bende de birşey yok kardeşim,bırak oldum demeyi daha zerrede olamadım..Fakat öncelikle kendi dünyanda birşeyleri oturtman lazım şuan günümüze uyarlarsak seni tarikata soksak anne baba derki bunun beynini yıkadılar..
Al bi seccade namazlarını kılmaya başla,bırak isteyen istediğini desin öğrensinler gizliyerek değil insanların üzerine basarakta değil kendi kendine mütevazi bi şekilde bi köşede kıl namazını herşeyin vakti vardır ilk sen 1 adım at bakalım..Elinden tutucak el bizde yok bir kaç yönlendirme yaparız inşaAllah vakit namazlarını kılmaya başla
Çok yönlendirme yaptık gayretin çok güzel ama yönlendirmelere o kadar ehemmiyet vermedin ki kardeşlik yenisini yapalım..Aleme girmek istiyorsan önce farzları bi yerine getir farzlar yerine gelmeyip aleme dalarsan oyuncak olursun,koruma yapmayı öğren dene talim et korkma yaşayarak öğrenmesi çok daha eğitici ben farzları yerine getiriyorum dediğin vakit yaz tekrar konuşalım.Bu imtihanın bi bunu geç korkmadan çekinmeden,aileden çekiniyorsun neler bekliyor seni bi bilsen aile neymişki diyeceksin
Sen kalpten bi dua et bakalım;Allahım ailemin kalbini islama ısındır kalplerindeki mühürü kaldır göğüslerini genişlet diye..
Sende günlük 7 sefer inşirah suresi oku vird edin bunu hergün anlamını manasını bilerek oku