Alıntı:
ecem Nickli Üyeden Alıntı
Küçüklüğümden beri cinlerle temasım var benim isteğim dışında gerçekleşti. Yaşım ilerledikçe de merak sardim bunlara havas vs. ilimlere ilgi duydum öğrenmeye çalıştım bir çok musallat atlattım çok sıkıntılar çektim ama kimse yanımda olmadı kimse elimden tutmadı yardım istediğim hocalar bile kötü amaçlarla yaklaşıyorlardı bunca yıl kendim savaşmak zorunda kaldım hic boyle olsun istemezdim. Sonrasinda birçok günaha sürüklendim ruhen çok bunalmis ve kötü hissediyorum. Evimize gelen kadın hoca benim hakkımda iki dunyami da mahvettigimi ve cehennemlik oldugumu ve onun bile bana yardim edemeyeceginden bahsetmiş bunu duymakta beni yıktı en doğrusunu Allah bilir ama dayanamıyorum yıllardir kendime başıma savaş verip kurtulamamaktan ve acı çekmekten çok yoruldum ve intihara sürüklemeye çalışıyorlar artık beni. Akıl ve yardım istiyorum çünkü ugrasicak gücüm kalmadı artık
|
Lütfen sabret, cehenneme gideceğine Yüce Allah karar verir, hoca değil. Sakın ümidini kesme kardeşim. En kalbi dualarımız seninle