Alıntı:
HavasHoca Nickli Üyeden Alıntı
Bu konuyu bütün üyeler dikkatlice okusunlar.Artık bu tılsımı ve vefki neyle yazalım? sorularının sorulmasını bu forumun üyelerine yakıştıramıyorum.
|
Hocam bu forumda enazından muska şirk tir diyen insanlar yok, hocamın muska ile alakalı verdiği bilgilere bir kaç bilgi de ben eklemek isterim, safran mürekkebiniz yok ise etkisi az dahi olsa kurşun kalem ile de yazabilirsiniz fakat mürekkep yada tükenmez kalem olmaz, ve muskayı yazmadan evvel, sarfı ummar (evdeki yaşayan müvekkilleri göndermek) yapmak muskanın etkisini arttırır ve dahi bulunabiliyor ise günün buhuru bulunamıyor ise herhangi bir güzel kokulu çubuk tütsü yakılır ve de yazıya başlamadan muska yazacağınız kalemin üzerine üç ihlas bir fatiha okuyup üflemeniz evladır, ve en önemlisi de muskayı yazdıktan sonra mümkün ise kağıdı buhurlayarak muskaya yazdığınız ayet sure yada duaları üç, beş yada 7 şer defa okumanız ve muskaya üfürmeniz ve muskayı kimin niyetine yazıyor iseniz onun anne adı ve kendi adı ile tevkil yapıp muskaya hadim atamanız çok önemlidir, örnek: önce Allah a dua edip Ya RAb filan oğlu filan niyetine şu hastalıktan kurtulması için hazırlamış olduğumuz muskayı bu kişinin bu hastalıktan kurtulmasına vesile kıl ya Rabbi diye dua ve niyet edilir akabinde, bismillahirrahmanirrahim vahrucu cemiil emraz vel irya vel vucu vel ayn ve nazarati ve sihri ve tılsım ve cinni asi ver rıhıl asıf an hazihi cüsseti ahmet ibni ayşe vel mekan.. diye enazından üç kere hadim ataması yapılır. samimi kalp ile bu kurallara riayet ederek yazdığınız muska evelAllah çalışır..
Alıntı:
sayqqo Nickli Üyeden Alıntı
hocam sayfabuzda o kadar gezdim şu kalem işine bir cevap bulamadım biri diyo renkli kaleö biri diyo kurşun kalem tamam gördüm kurşun kalemin aynısı gibi ama rengi ne kırmızımı siyahmı kalemin rengi ne olmalı
|
safran mürekkebiniz yok ise etkisi az dahi olsa kurşun kalem ile yazabilirsiniz lakin bunun dışındaki mürekkep yada tükenmez kalemler olmaz, safran mürekkebi ile de yazsanız kurşun kalem ile de yazsanız sonunda muskayı okurken buhurlamanız gerekir.